Živilstvo in prehrana

Način študija:
Redni, Izredni
Stopnja:
Višješolski
Univerza:
Višješolski zavodi
Zavod:
Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola
Trajanje študija:
REDNI in IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Inženir živilstva in prehrane
Kraj izvajanja:
Naklo

O študijskem programu

V okviru programa študenti pridobijo veliko znanja o ekonomiki in managementu podjetij, informatiki in statistiki, poslovnem sporazumevanju in vodenju, strokovni terminologi v angleškem jeziku ter spoznavanju področja zakonodaje v živilstvu ipd. Študentom se nudi bogat nabor izbirnih modulov in predmetov, kar pomeni, da si v 2. letniku študenti glede na svoje interese sami izberejo priljubljene vsebine s področja prehrane ali s področja živilstva.

Vpisni pogoji

  • Končana splošna matura ali
  • končana poklicna matura ali
  • opravljen zaključni izpit ali diploma pred letom 2002, ali
  • opravljen, mojstski, delovodski ali poslovodski izpit, tri leta delovnih izkušenj opravljen preizkus znanja iz materinščine (slovenščine, italijanščine ali madžarščine) ter matematike ali tujega jezika v obsegu, določenem za poklicno maturo.
Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
813SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se