V Sloveniji se bo odprla prva trgovina znamke Under Armour

supernova

Blagovna znamka Under Armour, ki jo je leta 1996 ustanovil nekdanji igralec ameriškega nogometa Kevin Plank, je znana po svoji inovativnosti na področju športnih oblačil in opreme. Plank je želel ustvariti oblačila, ki izgledajo odlično in hkrati izboljšajo zmogljivost športnikov. Prvi izdelek, majica, ki učinkovito odvaja znoj, je postala zaščitni znak Under Armour, ki danes velja za eno vodilnih blagovnih znamk na svetu.

Nova trgovina v Supernovi Rudnik bo nudila širok izbor oblačil, obutve in dodatkov za različne športne dejavnosti, kot so fitnes, tek, ekipni športi, golf in prosti čas. Poleg ponudbe za odrasle bo trgovina ponujala tudi bogato izbiro športne opreme za otroke, ki je zasnovana tako, da zagotavlja udobje in funkcionalnost tudi najmlajšim športnikom. Vsi izdelki so narejeni z napredno tehnologijo, ki izboljša športne zmogljivosti in udobje med aktivnostmi.

Blagovna znamka Under Armour sodeluje s številnimi vrhunskimi športniki po vsem svetu. Med najbolj prepoznavnimi ambasadorji znamke so Dwayne “The Rock” Johnson, Stephen Curry in Anthony Joshua. V Sloveniji je Under Armour ponosni opremljevalec nordijskih skakalcev in alpskih smučarjev, kot so Žan Kranjec, Domen Prevc in Ema Klinec.

V trgovini boste našli tudi priljubljeno kolekcijo “Project Rock”, ki jo je zasnoval Dwayne Johnson in je namenjena vsem, ki si želijo preseči svoje meje in dosegati nove cilje.

Obiščite prvo trgovino Under Armour v Sloveniji v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik in se nam pridružite na otvoritvi 17. oktobra ob 16:30. Se vidimo v Supernovi!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.