Najboljše mobilne aplikacije za ljubitelje fitnesa

Muscular trainer taking a break from exercise. Young bodybuilder listening to music in headphones. Happy athlete using his smartphone in the gym. Strong, fit man relaxing after a workout
Foto: PeopleImages iz iStock

Tehnologija je danes del vsakega življenjskega področja in šport ni nobena izjema. Če je bilo včasih treba dnevnik treninga zapisovati v beležko, si plan treninga in različne vadbe zapisovati na roke in spremljati svoj napredek iz vseh teh zapisov … danes za ta namen obstaja ogromno aplikacij, ki celoten proces olajšajo. Aplikacije ti lahko služijo tudi kot motivacija, saj boš običajno lažje opazil trende in napredek. Različnih aplikacij obstaja ogromno, spodaj te čaka nekaj najboljših!

4Nike Training Club

Elevated View Of A Hand Filling Exercise Log On Notebook With Exercise Equipment On Desk

Nike Training Club ponuja širok izbor vadbenih programov, ki jih vodi profesionalni trener. Aplikacija vključuje več kot 190 brezplačnih vadb različnih težavnostnih stopenj, ki zajemajo vse od krepitve moči do mobilnosti. Vadbe so prilagojene različnim ciljem, kot so hujšanje, pridobivanje moči ali izboljšanje splošne kondicije. Če iščeš vadbe z video posnetki, ki jih lahko izvajaš tudi doma, je ta aplikacija prava izbira. V aplikaciji te čakajo tudi nasveti za zdravje, prehrano in počitek.

Cena

  • brezplačna

3Gym Workout Tracker: Gym Log

Young sportswoman working out with a barbell in health club.

Aplikacija Gym Workout ponuja širok nabor predhodno zasnovanih vadbenih programov, primernih za različne cilje (izguba maščobe, pridobivanje mišične mase ali izboljšanje splošne kondicije). Poleg že zasnovanih vadb in programov lahko iz posameznih vaj sestaviš tudi svoje treninge. Uporabnikom omogoča sledenje napredku, beleženje ponovitev, serij in uteži za posamezne vaje, ter prilagajanje programov glede na njihove potrebe. V fitnesu te tako aplikacija vodi preko vseh vaj, sproti pa vpišeš, število ponovitev in težo uteži, če se te razlikujejo od načrtovane. V aplikaciji lahko te spremembe shraniš. Aplikacija je uporabna predvsem, če pri vadbi uporabljaš tudi uteži in naprave v fitnesu. S plačilom se znebiš oglasov v aplikaciji.

Cena

  • Osnovna verzija: brezplačna
  • Brez oglasov: 5,49 €

2JEFIT

Sporty muscular young man working out, yoga, pilates, fitness training, asana Dwi Pada Koundinyasana, two-legged variation of Sage Koundinya Pose, gray background, low key shot
Foto: fizkes on iStock

JEFIT je aplikacija za beleženje vadb in ustvarjanje prilagojenih vadbenih načrtov. Vsebuje obsežno bazo vaj, vključno z videoposnetki za pravilno izvedbo, in možnostjo sledenja napredku skozi čas. Prav tako omogoča nastavitev specifičnih ciljev, kot so povečanje mišične mase ali izguba telesne teže. Elite različica vključuje dodatne funkcije, kot so naprednejše analize, video demonstracije vaj in profesionalni programi treninga.

Cena

  • Osnovna verzija: brezplačna
  • Elite verzija: 12,99 $ mesečno ali 69,99 $ letno

1Fitbod

Strong, fitness and gym people with dumbbell teamwork training or exercise community, accountability and group. Sports diversity friends on floor in pushup muscle workout, power and wellness together

Fitbod je aplikacija, ki uporablja umetno inteligenco za ustvarjanje personaliziranih vadbenih programov glede na tvoje izkušnje v fitnesu, cilje in opremo, ki jo imaš na voljo. Vadbeni načrti se prilagajajo na podlagi napredka in povratnih informacij, kar omogoča učinkovitejše doseganje ciljev. Aplikacija je posebej koristna, če želiš kar najbolje izkoristiti svoj čas v fitnesu in doseči optimalne rezultate. Žal je njena uporaba po preteku preizkusne dobe plačljiva. Če se ti uporaba umetne inteligence za načrtovanje vadbe zdi zanimiva, a nisi prepričan, če bi naložil aplikacijo, si v posnetku lahko ogledaš njeno delovanje:

Cena

  • 12,99 $ mesečno ali 79,99 $ letno

Do rezultatov te ne bo pripeljala vadba za moč, če ob tem ne boš poskrbel tudi za prehrano. Katere aplikaicije ti lahko pomagajo pri tem, izveš v prispevku.

Prejšnji članekKriza ali rešitev? Cena laboratorijsko vzgojenega mesa padla pod ceno pravega
Naslednji članekTop okusi sladoledov za september 2024: Kateri so najbolj priljubljeni?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.