Ljubitelji svežih in kislih okusov bodo navdušeni nad to slastno torto z okusom robide. Za piko na i smo ji dodali še jagodo, ki bo poskrbela za uravnoteženo kombinacijo sladkobe in svežine. Kako pripraviš to omamno torto? Sledi našim navodilom!
Predhodno spečemo vaniljev biskvit.
Za kremo potrebujemo:
- 500 g smetane
- 500 g vode
- 100 g sladkorja
- 180 g topgela
- 150 g aromata CHEESECAKE
- 50 g aromata ROBIDA
Priprava kreme: Najprej do srednje trdote stepemo sladko smetano. V drugi posodi dobro premešamo ostale sestavine za kremo, tako da ni grudic in jih prilijemo k stepeni smetani. Mešamo z mikserjem na nizkih obratih cca 2 minuti.
Za sadni disk potrebujemo:
- 70 g topgela
- 60 g vode
- 150 g dekorja JAGODA
Priprava sadnega diska: Vse sestavine odtehtamo v posodo in premešamo z mikserjem. Dobljeno maso prelijemo v silikonski model in zamrznemo v šokerju.
Torto dekoriramo z glazuro Mirror Glaze jagoda.
Najboljši okusi slovenske proizvodnje
Najboljše sestavine za torte boš našel pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdeš na njihovi spletni strani, slediš pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.