Kaj se zgodi, ko zgodbo o Krvavi Mary prenesemo v kulinariko? Nastane slasten sladoled Bloody ghost! V njem boš našel omamno kombinacijo granatnega jabolka in temne čokolade. Na najbolj strašljiv dan v letu si privošči najbolj strašljiv sladoled!
Za izdelavo sladoleda potrebujemo:
- 1000 gramov mlečne baze
- 50 gramov aromata MASCARPONE
- dekor GRANATNO JABOLKO
- dekor CRUMBLE DARK
Priprava: Pripravimo mlečno bazo in dodamo aromat MASCARPONE. Zmes ohladimo v stroju za sladoled. Ko je sladoled pripravljen, ga izmečemo v ohlajeno banjico. Vmes dodamo dekor GRANATNO JABOLKO in CRUMBLE DARK. Duhce pripravimo v silikonskem modelu, po želji jih lahko napolnimo z dekorjem. Na koncu poljubno dekoriramo.
Najboljši okusi slovenske proizvodnje
Najboljše sestavine za sladoled boš našel pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdeš na njihovi spletni strani, slediš pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.