Sladoled je okusen, to že vemo. Je kaj novega v svetu sladoledov? Seveda, to so topingi, ki predstavljajo veliki finale priprave sladoleda in vseh drugih desertov. Topingi so pika na i, češnja na torti, podpis na umetnini in vse ostalo, kar bi povezovali z zaključnim korakom. Kateri so torej najboljši topingi, kje jih uporabljati in kateri okusi so najbolj priljubljeni?
Topingi dodajo piko na i tvojemu sladoledu
Ni sladoleda brez tiste zaključne note in prav to doda določen toping. Gre za grand tour in grande finale sladoleda obenem. In čeprav govorimo le o sladoledu, se topinge lahko uporabi tudi pri drugih desertih. Še posebej odlični so na palačinkah, vafljih in tortah, a jih lahko uporabiš tudi pri smetani na kavi. Njihova uporaba nima meja, saj so tako okusni, da jih boš želel pokušati kar iz embalaže.
Klasični topingi in eksotični topingi
Rokmar ima v svoji ponudbi kar 12 različnih okusov topingov, ki se raztezajo vse od klasike do eksotike. Prisegaš na klasiko? Tu so topingi z okusom čokolade, vanilije, jagode, gozdnih sadežev in karamele. Bi nekaj bolj eksotičnega? Na voljo so tudi topingi amarena, banana, lešnik, kiwi, mango, zeleno jabolko in kava. Raznoliki topingi za raznolike okuse in v tem je čar sladic in sladoledov.
Topingi brez alergenov in za vse okuse
Topingi so pakirani v priročno in ergonomično embalažo, ki je lep primer tega, da obleka naredi človeka. No, v tem primeru embalaža naredi toping. Si vedel, da kar 7 topingov v ponudbi ne vsebuje alergenov? Res je. Topingi so namenjeni vsem, ne glede na okus in preference. Za najboljše topinge se obrni k Rokmarju, ki bo poskrbel za zaključni podpis na sladoledu in drugih desertih.