Obožuješ kombinacijo čokolade in višenj? Nisi edini! Ta slastna sladko-kisla simfonija okusov je božanska v vseh oblikah, poleti pa se prileže predvsem v sladoledu. Spodaj s teboj delimo recept za sladoled, ki je prava klasika dolgih poletnih večerov!
Za izdelavo sladoleda Rok chéri potrebuješ:
- 1000 gramov mlečne baze
- 50 gramov aromata ROK CHÉRI
- 30 gramov glazure MIRROR GLAZE ČOKOLADA
- 30 gramov dekorja AMARENA
Navodila za pripravo
-
V mlečno bazo dodamo aromat ROK CHÉRI.
-
Ko je sladoled pripravljen, ga nekaj izmečemo v ohlajeno banjico, nekoliko zgladimo ter dodamo glazuro MIRROR GLAZE ČOKOLADA, spet izmečemo nekaj sladoleda, katerega prelijemo z dekorjem AMARENA. Postopek ponavljamo do želene višine.
-
Zadnjo plast zgladimo ter prelijemo z dekorjem AMARENA ter glazuro MIRROR GLAZE ČOKOLADA.