Oboževalci čokolade in arašidov dobro vedo, kako božanska je lahko ta kombinacija in zakaj na trgu najdemo toliko slaščic s tem okusom. Pri Rokmarju so pripravili svojo različico sladoleda s to priljubljeno kombinacijo okusov, ki jo MORAŠ poskusiti.
Za izdelavo sladoleda RISIS potrebuješ:
- 1000 gramov mlečne baze
- 50 gramov aromata pesto arašidi
- 50 gramov dekorja arašidovo maslo
- 50 gramov dekorja lindi dark
Navodila za pripravo
-
Pripravimo mlečno bazo in ji dodamo aromat PESTO ARAŠIDI.
-
Pripravljen sladoled iz stroja izmečemo v predhodno ohlajeno banjico, nekoliko zgladimo in dodamo dekor ARAŠIDOVO MASLO in dekor LINDI DARK. Postopek ponavljamo do želene višine, ravno ali v hrib.
-
Zadnjo plast prelijemo z dekorjem ARAŠIDOVO MASLO in LINDI DARK.