Deževna jesen nas je ovila s hladom in vetrom. Sončni dnevi poletja so se poslovili in vstopamo v hladnejšo polovico leta. Dolge noči si moramo popestriti z nečim sladkim, da zima hitreje mine in pomlad pričakamo polni energije. Kaj je boljšega od skodelice vroče čokolade, ki ogreje naše telo in hkrati poboža našo dušo?
Slovenski proizvod družinskega podjetja
Vroče čokolade Chocomar izdeluje goriško podjetje Rokmar d. o. o., ki deluje že od leta 1991. Podjetje je znano po dveh stvareh – sladoledu in vroči čokoladi. Izdelujejo namreč sestavine za sladoled, iz katerih sladoledarji v svojih lokalih izdelujejo najboljši sladoled v Sloveniji in po Evropi. V hladnejših letnih časih pa izdelujejo vročo čokolado Chocomar, ki jo lahko pripravimo tudi sami doma.
Vroča čokolada brez glutena in palmovega olja
Pri Rokmarju se zavedajo pomembnosti skrbi za okolja, zato v njihovih izdelkih ne najdeš palmovega olja. Ta je namreč povezan z krčenjem gozdov, izpusti toplogrednih plinov, izkoriščanjem delavcev in otroškim delom. Vroče čokolade prav tako ne vsebujejo glutena, ki je eden pogostejših alergenov.
21 izvrstnih okusov
Na voljo je kar 21 različnih okusov vroče čokolade Chocomar. V ponudbi so klasični okusi, kot so mlečna, bela in temna, najdeš pa tudi bolj eksotične okuse, kot so bela pistacija, chili in menta. Ljubitelje vroče čokolade bodo navdušeni nad bogatimi in nenavadnimi kombinacijami okusov.
Zaupaj kvalitetnim sestavinam slovenskega izvora
Vse vroče čokolade Chocomar so narejene v Sloveniji, v njih najdeš samo najbolj kvalitetne sestavine. Priprava je izjemno enostavna, končni rezultat pa gosta vroča čokolada kot v tvoji najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdeš na spletni strani Chocomarja, slediš pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu, kjer boš našel inovativne recepte za uporabo vroče čokolade. Pa dober tek!