Elon Musk bo Taylor Swift naredil otroka

Elon Musk
Elon Musk in Twitter Foto: on ABC news

V ZDA se vse vrti okrog včerajšnjega soočenja za predsednika med Kamalo Harris in Donaldom Trumpom. Še več, volitve vplivajo tudi na svetovno znane zvezde, ki podpirajo demokratsko kandidatko oziroma republikanskega kandidata, med drugimi na Taylor Swift in Elona Muska.

Taylor Swift javno podprla Kamalo Harris

Taylor Swift je na Instagramu javno podprla Kamalo Harris. »Na predsedniških volitvah leta 2024 bom glasovala za Kamalo Harris in Tima Walza,«  je zapisala. »Glasujem za Kamalo Harris, ker se bori za pravice in vzroke, za katere menim, da potrebujejo bojevnika, ki jih bo branil. Mislim, da je mirna, nadarjena voditeljica in verjamem, da lahko v tej državi dosežemo veliko več, če nas vodi mir in ne kaos.«

Objavo je pospremila s fotografijo svoje mačke, podpisane kot Mačja dama brez otrok, kar je napad na republikanskega podpredsedniškega kandidata J. D. Vancea in njegove poglede na volivce demokratov. Vance je v preteklosti namenil kritiko o uglednih demokratih kot »mačjih damah brez otrok«.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Elon Musk odgovoril v svojem slogu

Na drugi strani pa Trumpa podpira Elon Musk, ki se je na X-u odzval na Swiftino objavo z besedami: »Dobro Taylor … zmagala si … Dal ti bom otroka in s svojim življenjem varoval tvoje mačke.«

 

Objavil je tudi posnetek zaslona Simpsonov na Trumpovo neutemeljeno trditev, da so haitijski migranti v Springfieldu v Ohiu »jedli pse in mačke« lokalnih prebivalcev.

 

Na včerajšnjem soočenju sta se sicer oba predsedniška kandidata odlično odrezala, tako da nobeden (še) nima občutne prednosti.

Prejšnji članekKako se znebiti polžev?
Naslednji članekSpremembe pri zdravstvenih napotnic, kaj morate vedeti

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.