Management v živilstvu in prehrani

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Visokošolski
Univerza:
Samostojni visokošolski zavodi
Zavod:
Visoka šola za hotelirstvo in turizem Bled
Trajanje študija:
IZREDNI študij (3 leta)
ECTS kreditnih točk:
180 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Diplomirani manager v živilstvu in prehrani
Kraj izvajanja:
Bled
Z VISOKOŠOLSKIM ŠTUDIJSKIM MANAGEMENT V ŽIVILSTVU IN PREHRANI pridobi diplomant naslednje temeljne kompetence:
  • poznavanje in optimizacija tehnologij in postopkov v proizvodnji mesa, mleka, mlečnih proizvodov, živil rastlinskega izvora, surovin, žit, sadja, vrtnin, olja, pijač, mlevskih in pekovskih proizvodov in testenin ter kontrola racionalne izkoriščenosti delovnih sredstev in surovin in uporaba naravi prijazne tehnologije
  • poznavanje zdrave, uravnotežene, funkcionalne, alternativne in varovalne prehrane ter jedilnike za različne kategorije in ciljne skupine zdrave populacije,
  • uporaba načel zdravega prehranjevanja in alternativnih načinov prehranjevanja
  • pridobitev strokovnega znanja in usposobljenosti s področja zakonitosti poslovanja podjetij in osnovnih pravil oblikovanja cen ter analiziranje uspešnosti podjetja
  • uporabe tehnologij digitalnega poslovanja, e-poslovanja in digitalnega trženja

ŠOLNINA

Šolnina na študijsko leto: 3.950 evrov

30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
847SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se
piksel
Nastavitve piškotkov
Logo revija Študent

Spletišče s piškotkom dodeli obiskovalcu serijsko oznako, da ga prepozna ob ponovnem obisku.

Nujni piškotki

Piškotki, nujno potrebni za delovanje strani, zagotavljanje varnosti in prenos podatkov.

Analitični piškotki

Piškotki anonimizirane Googlove analitike nam omogočijo merjenje rasti ogledov.