Nadia Caterina Munno se je milijonom sledilcev prikupila z uporabnimi kuharskimi nasveti, pri katerih se sklicuje na starodavno znanje italijanskih prednikov. A bolj kot po imenu je znana po vzdevku: The Pasta Queen.
Glamurozna kuharica, ki ne dopušča razkuhanih špagetov
Samooklicana Kraljica testenin se je na TikToku, Youtubu in drugih omrežjih uveljavila z nepogrešljivimi nasveti in recepti, ki se v glavnem tičejo testenin. Odskočno desko je s pridom uporabila za izdajo knjige, New York Times best-sellerja z naslovom The Pasta Queen. Od 24. oktobra jo lahko spremljaš na platformi Prime Video, kjer se predstavi v novi kuharski oddaji (z istim naslovom).
»Ne zažgi česna, ne zapravljaj božjih solz«
V oddaji se poda v štiri italijanske regije, kjer gledalce seznani s kvalitetnimi lokalnimi sestavinami. Karizmatična kuharica deli tudi svoja lastna zlata pravila, ki temeljijo na spoštovanju sestavin. Ne zažgi česna, ne zapravljaj vode, v kateri se kuhajo testenine, spoštuj nono … in ne, v carbonaro ne sodi smetana. Ogled je priporočljiv za vsakega, ki rad dobro je – ne škodi pa, da nas Kraljica neprestano opominja, kako smo lepi.
Novinar