Izkoristi priložnost: danes bo v Ljubljani potekal Karierni sejem MojeDelo

Karierni sejem
Karierni sejem

Danes, 24. oktobra 2024, bo v Ljubljani potekal Karierni sejem MojeDelo. Izkoristi priložnost in srečaj morebitnega delodajalca!

Celodnevni sejem zaposlitvenih priložnosti

Karierni sejem bo potekal od 10. do 19. ure v Cankarjevem domu. Brezplačen vstop si zagotoviš z registracijo na MojeDelo.com. Rdečo nit letošnjega programa je navdihnila pesem »Polje, kdo bo teme ljubil,« v kateri je izražena skrb za prihodnost dela sredi sodobnih sprememb. Pesem se sprašuje, kdo bo skrbel za polje, organizatorje dela pa skrbijo generacijske spremembe in pomanjkanje delovne sile.

Več kot 100 delodajalcev in preko 2000 delovnih mest

Z obiskom sejma lahko izkoristiš priložnost za mreženje in vzpostaviš stik z ljudmi v odločilnih vlogah. Prav tako bo v sklopu programa potekalo več kot trideset predavanj in delavnic. Izkoristiš lahko na primer kotiček testiranj, kjer bo potekalo psihometrično in kognitivno testiranje, pa tudi testiranje uporabniških znanj – na voljo bodo brezplačni certifikati znanj MojeDelo.com. Aktivnosti je na pretek.

Na sejmu bodo predstavniki Krke, Sandoza, Pipistrela, Lidla, Lesnine, Slovenske vojske, Pošte Slovenije in mnogih drugih podjetij.

VIRMojeDelo
Prejšnji članek»Sirija zahteva našo skupno pozornost«
Naslednji članekKaj je vzrok za več kot 200 primerov raka letno v Sloveniji?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.