Popoln sopotnik v svetu digitalnega ustvarjanja in izobraževanja

matepad 11.5 tablični računalnik

Zaradi ravno pravšnje velikosti, nizke teže in občutka, kot bi pisali na papir, je tablični računalnik Huawei MatePad 11.5 S z zaslonom vrste PaperMatte popolna izbira za sodobnega »digitalnega nomada«!

Poslušamo, da so tablični računalniki popolni za ustvarjanje digitalnih vizualnih umetnin. A risanje s pisalom po zaslonu ni tako preprosto, kot morda mislite, če ne zaradi drugega, pa zato, ker je površina gladka. To težavo in še nekatere druge učinkovito odpravlja zaslon PapperMatte, ki predstavlja »srce« tabličnega računalnika Huawei Mate Pad 11.5 S!

Izredno inovativni zaslon je pravzaprav rešitev za več težav, s katerimi se srečujejo uporabniki tabličnih računalnikov. Poleg gladke površine, po kateri je težko natančno premikati konico elektronskega pisala, naj bo to še tako natančno, še omeji moteče odboje svetlobe in prepreči »prijemanje« prstnih odtisov. V kombinaciji s siceršnjo prijaznostjo zaslona do oči in manjših emisij škodljive modre svetlobe, za kar je prejel vse potrebne certifikate, ter z nameščeno aplikacijo GoPaint, Mate Pad 11.5 S postane popolno orodje sodobnih digitalnih slikarjev in ilustratorjev.

PaperMatte Display je zaslonska tehnologija, ki so jo razvili inženirji na podlagi poglobljenih raziskav o tem, kako se oči odzivajo na različne vrste svetlobe. Glede na izkušnje s tradicionalnimi oblikami branja in pisanja je Huawei združil več patentiranih tehnologij in vodilnih proizvodnih postopkov ter izvedel številne poskuse in optimizacije, da bi dvignil zmogljivost zaslona na novo raven.

Manj bleščanja. Za uravnoteženje jasnega prikaza in udobja za oči ima nova generacija zaslona PaperMatte poleg tehnologije proti bleščanju, tehnologije jedkanja na nano ravni in magnetno krmiljenih nanooptičnih plasti, še 27 slojev optičnih modulov, ki zmanjšujejo odbojnost zaslona za 60 odstotkov. Prav tako je izboljšana izhodna svetloba zaslona na 95 odstotkov, kar zagotavlja jasnejši prikaz in pristnejše barve v primerjavi s predhodno generacijo, tudi ko je naprava pod fluorescentno razsvetljavo ali neposredno sončno svetlobo.

Podoben papirju. Novi zaslon s tehnologijo jedkanja na nano ravni simulira teksturo papirja, zato med premikanje konice pisala po površini občutite upor. To je svež veter v svetu dela in izobraževanja brez uporabe papirja, saj tablični računalnik nudi bolj naravno izkušnjo rabe, ki izboljša učinkovitost in je še bolj zabavna.

Natančno upravljanje. Uporabljanje tabličnega računalnika z dotiki je prijetnejše po zaslugi ultra hidrofobne na olje odporne folije, ki ustvarja blagodejen občutek in je odporna proti madežem prstnih odtisov.

Tablični računalnik Huawei MatePad 11.5 S z malce več. kot 29-centimetrskim zaslonom ima izjemno 87-odstotno razmerje med zaslonom in telesom, visoko ločljivost 2800 x 1840, prilagodljivo hitrost osveževanja od 30 Hz do 144 Hz, visoko kontrastno razmerje 1500:1 in široko barvno paleto P3, zaradi česar je najboljša izbira kot orodje za zabavo in resno delo.

MatePad 11.5 S je namenjen mladim strokovnjakom, ki iščejo najsodobnejšo izkušnjo ustvarjanja, podobno ustvarjanju s svinčnikom v roki na papirju po zaslugi revolucionarnega zaslona PaperMatte nove generacije. Ustvarjalno delo postane bolj otipljivo in radostno ter vzpostavlja novo paradigmo za tablične računalnike, prilagojene potrebam mladih ustvarjalcev. S tipkovnico je že na voljo po priporočeni ceni 549evra. Če se zanj odločite do konca oktobra, vam Huawei pokloni elektronsko pisalo (v vrednosti 99 evrov). Mlade pa bodo navdušile tudi nad pametne ure serije Huawei Watch GT 5 v standardni in izvedbi Pro. Poleg estetike običajnih ur, natančnega merjenja telesnih znakov, sposobnosti beleženja več kot 100 športov in dolge življenjske dobe baterije, jih odlikuje še možnost povezave z vsakim pametnim telefonom s sistemom Android ali iOS.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.