Finančni horoskop za oktober 2024

Finančni horoskop
Finančni horoskop Foto: Thanumporn Thongkongkaew on iStock

Finančni horoskop v oktobru je pripravljen na novo študijsko leto. Zvezde so poravnane. Kako napete bodo finančne zadeve v prvem mesecu vrnitve na faks? Kako bo oktober z zvezdami vplival na tvoje finance, naložbe in prihodnost? Vse to preveri v finančnem horoskopu za september 2024.

Če te zanima – in moralo bi te -, kaj imajo zvezde zapisane zate v splošnem pomenu, preveri še Mesečni horoskop za oktober 2024.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Venera je v tvojem sektorju skupnih virov do 17. oktobra, kar prinaša priložnosti za pridobitev posojil, razbremenitev dolgov in začetek poslovnega sodelovanja. Da, to bi lahko storil kadar koli v letu, toda to, kar se je začelo zdaj, ima nekaj dodatne sreče in sladkosti.

Horoskop za ovne
Horoskop za ovne Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Denar letos raste, čeprav kaotično. Zdi se, kot da vsakič, ko dobiš povečanje dohodka, moraš plačati velik račun. Ko Venera 17. oktobra vstopi v Strelca in tvoj sektor skupnih virov, se počutiš bolj podprtega z darili, posojili in priložnostmi za sodelovanje. Tudi če meniš, da drugi potrebujejo pomoč bolj kot ti, je v redu, da prosiš za podporo.

Horoskop za bike
Horoskop za bike Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Ko Pluton postaje usmerja v tvoj sektor skupnih virov 11. oktobra, boš morda odšel skozi umazanijo finančne prtljage in denarne travme. V zadnjem desetletju si dali skozi marsikaj, ko gre za skupne vire. Zapomni si: tudi če padeš, si zgradil temelj podpore.

Horoskop za dvojčka
Horoskop za dvojčka Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Polna luna v ovnu 17. oktobra razsvetli tvoj poklicni sektor in prinese večjo prepoznavnost in priložnosti za zaslužek! Ta polna luna je potrditev vsega poklicnega dela, ki si ga opravljal v zadnjih dveh letih. Zaslužiš si tako priznanje kot denar.

Horoskop za rake
Horoskop za rake Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Vso trdo delo, ki si ga poleti vložil, da bi spravil svoje proračune nazaj v red, se končno obrestuje okoli 22. oktobra, ko lahko odplačaš dolg, opraviš veliko naložbo ali preprosto privoščiš kosilo svojemu prijatelju. Proslavi ta napredek, pa naj bo še tako »majhen«

Horoskop za leve
Horoskop za leve Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Denar trenutno zate ni lahka tema, vendar boš ob polni luni v Ovnu 17. oktobra ponovno pridobil nekaj upanja. Čeprav je stanje na tvoji banki morda nizko, ta luna prinaša dobre novice za tvojega partnerja ali poslovni podvig, zaradi katerih se boš na splošno počutil varnejše.

Horoskop za device
Horoskop za device Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Venera je v Škorpijonu in tvojem denarnem sektorju do 17. oktobra in prinaša dobre novice za tvoje finance. Bodi pozoren na nepričakovano darilo ali priložnost za posojilo 14. oktobra, ki ti bo pomagalo vlagati v lastno podjetje ali poklicni razvoj.

Horoskop za tehtnice
Horoskop za tehtnice Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Venera vstopi v Strelca in tvoj denarni sektor 17. oktobra, kar prinaša dobre novice za tvoje finance. V zadnjih nekaj mesecih si doživljal kaotično rast, zlasti ko gre za skupne vire, in ta tranzit ti pomaga, da se počutiš bolj stabilno in varno.

Horoskop za škorpijone
Horoskop za škorpijone Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Čeprav je tvoje finančno stanje dejansko veliko bolj varno, kot je bilo v preteklosti, lahko ta mesec zlahka zapadeš v miselne zanke okoli pomanjkanja. Še posebej, če si negotov glede naslednjih korakov v skupnosti in karieri. Namesto da zapadeš v paniko, usmeri to energijo v vlaganje v več obilja.

Horoskop za strelce
Horoskop za strelce Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Nekaj pri tvoji poklicni vlogi se ti bo morda zdelo omejujoče, lahko pa tudi poveča tvoj potencial zaslužka. Ne glede na to, ali iščeš nišo kot lastnik podjetja ali razvijaš posebnost na svojem področju, je morda čas, da zvišaš svoje stopnje.

Horoskop za kozoroge
Horoskop za kozoroge Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Vsi ostali te jemljejo resno, zato je morda čas, da se začneš jemati bolj resno tudi sam. Še posebej, ko gre za tvojo kariero. Prijava na tečaj poslovnega ali poklicnega razvoja ti daje samozavest, ki jo potrebuješ za povečanje dohodka.

Horoskop za vodnarje
Horoskop za vodnarje Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Polna luna v Ovnu 17. oktobra osvetli tvoj denarni sektor. Po mesecih stresa zaradi dolgov in obveznosti imaš končno spet večji nadzor nad lastnimi viri. Dovoli si malo poslastice za praznovanje olajšanja.

Horoskop za ribi
Horoskop za ribi Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNajdražje cigarete na svetu – bi odšteli toliko za škatlico?
Naslednji članekŠtudentski popusti v muzejih in galerijah v Ljubljani
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.