Barva meseca pri Snow Monkey – magenta!

Barva meseca je magenta

Z mesecem septembrom pri Snow Monkey uvajajo novo ponudbo – vsak mesec bodo izbrali barvo meseca, v kateri bodo vsi izdelki na voljo s posebnim popustom. Za prvi mesec so izbrali barvo magenta, ki je znana po svoji živahnosti in energiji. Vsi izdelki v tej barvi bodo v septembru znižani za 20 %. Pomembno pa je, da pohitite, saj se bo magenta barva, ko bo zaloga razprodana, za vedno umaknila iz njihove ponudbe.

Magenta simbolizira samozavest, ustvarjalnost in svežino, zato je popolna izbira za prehod v hladnejše mesece. V septembru, ko se temperature začnejo zniževati, so topli napitki in udobje še posebej pomembni. Snow Monkey zato ponuja široko paleto termo izdelkov, ki bodo poskrbeli, da bo prehod v hladnejše mesece prijeten in udoben. Z izdelki v barvi meseca pa boste še dodatno izstopali.

Snow Monkey vabi vse, da izkoristijo popust in si zagotovijo svoje termo izdelke v magenta barvi, dokler so še na voljo. Ko bo zaloga razprodana, te barve ne bo več mogoče kupiti, zato ne gre odlašati.

Snow Monkey

Nova KIDS kolekcija pri Snow Monkey

Snow Monkey predstavlja tudi novo KIDS kolekcijo, ki je na voljo v dveh velikostih – 350 ml in 530 ml – vsaka v dveh živahnih barvah. Ta kolekcija ponuja vse, kar si starši želijo za svoje otroke: zdravju prijazne materiale, premium kakovost in enostavno uporabo.

Steklenička in zamašek ne vsebujeta BPA snovi in aluminija, kar zagotavlja, da nobeni toksini ne prehajajo v tekočino, s čimer je termovka zdravju najprijaznejša izbira. Termovka ohranja tekočino toplo do 12 ur in hladno do 24 ur, kar pomeni, da bo napitek vašega otroka vedno na želeni temperaturi.

Kids pri Snow Monkey

Izdelana je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ki je izjemno odporno na padce in udarce. Flaška in zamašek sta zasnovana tako, da omogočata enostavno uporabo za otroke, z vodotesnim pokrovom, ki zagotavlja higieno pitja. Široka odprtina omogoča enostavno čiščenje, vsi deli pa so primerni za pranje v pomivalnem stroju. Posebnost je tudi to, da vse termovke vsebujejo malo ščetko za čiščenje in pa reflektivne nalepke, ki poskrbijo, da si lahko otroci termovke personalizirajo po svojih željah, hkrati pa nalepke poskrbijo za večjo vidljivost in varnost. 

Z novo KIDS kolekcijo Snow Monkey poskrbi za zdravje in udobje tudi najmlajših in jih uči pomembnosti izbire trajnostnih produktov, ki ne obremenjujejo okolja.

Ker se bliža zima, je zdaj pravi čas, da se pripravite na nižje temperature in se opremite s kvalitetnimi izdelki

Snow Monkey. Popolni izdelki za vsako pustolovščino.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekOsnove akademskega pisanja, kako začeti in kako ga izboljšati
Naslednji članekKaj pravite na kombinacijo tablice in telefona?
Snow Monkey

Snow Monkey. Popolni izdelki za vsako pustolovščino.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.