V kinu oktobra 2024: Tartinijev ključ, Joker 2 in Divja robotka

V kinu oktobra
V kinu oktobra Foto: on tmdb

Kaj gledati v kinu oktobra 2024? Po pregledu filmskih novosti se zdi, da bomo veliko oktobrskih večerov preživeli v upajmo da polni kinodvorani. Preidimo k stvari, katerega filma v oktobru se najbolj veseliš?

Še v kinu

Ne smemo pozabiti na naslove, ki bodo oktobra še vedno na voljo:

  • Igrišča ne damo!
  • Opazovanje
  • Transformerji ena
  • Dejanja usmiljenja
  • Osmi potnik: Romul
  • Ne govori zla
  • Jaz, baraba 4
  • Beetlejuice Beetlejuice
Opazovanje | kmalu v kinu

Joker: Norost v dvoje – 3. oktober

V nadaljevanju se vrača Phoenix, tokrat ob boku Lady Gaga, ki bo prevzela vlogo Harley Quinn. Režiser Todd Phillips ponovno prevzema vajeti filma, ki bo še bolj poglobljeno raziskal dinamiko med norostjo in ljubeznijo. Norost v dvoje se nanaša na deljeno norost med dvema osebama, kar nakazuje na temačno in psihološko intenzivno zgodbo, ki se bo odvijala v Gothamovem svetu kaosa in nasilja. Arthur Fleck institucionaliziran v Arkhamu čaka na sojenje za svoja dejanja kot Joker. Medtem ko se bori s svojo dvojno identiteto, Arthur ne odkriva le pomena ljubezni, temveč tudi glasbo, ki je bila vedno v njem.

Joker: Folie À Deux | Official Trailer

Genialna prevara – 3. oktober

Film sledi zgodbi Lynn, nadarjene dijakinje, ki prejme polno štipendijo za prestižno srednjo šolo. V novem okolju spozna prijatelje, ki imajo težave z učenjem, in začne jim “pomagati” pri izpitih z dovršenim sistemom goljufanja. Njihova mreža goljufov hitro raste, kar prinese Lynn priložnost, da pomaga stotinam otrok goljufati na izpitih in hkrati izzove celoten ameriški izobraževalni sistem. Lynn se znajde pred moralno dilemo, ki bo za vedno spremenila njeno življenje.

Divja robotka – 10. oktober

Iz studia DreamWorks Animation prihaja nova priredba literarne senzacije, priljubljene in nagrajene uspešnice avtorja Petra Browna Divja robotka. Epska pustolovščina sledi potovanju robota – ROZZUM 7134, na kratko “Roz” – ki doživi brodolom na nenaseljenem otoku in se mora naučiti prilagoditi okolju.

The Wild Robot | Official Trailer

Mejdan: Med vodo in ognjem – 10. oktober

Petar, nekdanja zvezda vaterpola, se poda v zelo tvegano igro, da bi rešil svoj športni klub pred propadom. A ko se začne potapljati vse globlje v balkansko podzemlje, Petar spozna, kako zelo tanka je meja med zmago in porazom. Drama o skupini fantov, ki morajo izbirati med vodo in ognjem, a želijo obdržati oboje.

Terrifier 3: Božič klovna Arta – 10. oktober

Tretji del groteskne grozljivke Damiena Leoneja. Klovn Art bo sprostil svoje zlo in kaos med nič hudega sluteče prebivalce Miles County-ja medtem, ko bodo na miren božični večer legli k počitku.

My Hero Academia: Ti si naslednji – 17. oktober

Izuku Midoriya, dijak šole U.A., ki si prizadeva postati najboljši heroj, se sooči z zlobnežem, ki posnema heroja, ki ga je nekoč občudoval.

Nasmeh 2 – 17. oktober

Nadaljevanje uspešnice iz leta 2022. Medtem ko se priljubljena pop zvezdnica Skye Riley (Naomi Scott) pripravlja na novo svetovno turnejo, prične doživljati vse bolj grozljive in nerazložljive dogodke. Ker je preobremenjena zaradi naraščajočih grozot in pritiskov slave, se je prisiljena soočiti s svojo temno preteklostjo, da bi ponovno prevzela nadzor nad svojim življenjem, preden ji uide izpod nadzora.

Smile 2 | Official Trailer (2024 Movie) - Naomi Scott, Lukas Gage

Tvegani let – 17. oktober

Pilot prevaža šerifinjo in potnika, ki ga vodi na zaslišanje. Med prečkanjem neizprosne aljaške divjine naraščajo napetosti, saj se razkrijejo skrite identitete in motivi potnikov. Zaupanje je na veliki preizkušnji, ko se razmere na krovu zaostrijo in postajajo vse bolj nevarne.

Tartinijev ključ – 24. oktober

Napeta detektivska pustolovščina, v kateri se trije najstniki po napačno prejetem SMS sporočilu podajo na iskanje zaklada, je posneta po istoimenskem mladinskem romanu Romana Kukoviča, režiral pa jo je Vinci Vogue Anžlovar (Babica gre na jug).

Tartinijev ključ | Napovednik | V kinu od 24. oktobra

Venom: Zadnji ples – 24. oktober

V filmu Venom: Zadnji ples se Tom Hardy vrača v še zadnjem delu trilogije o Venomu. ddie in Venom sta na begu. Lovita ju oba njuna svetova, in ko se začne mreža vse bolj stiskati okoli njiju, ki bo spustila zastor čez Venomov in Eddiejev zadnji ples.

VENOM: THE LAST DANCE – Official Trailer (HD)

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNova različica pametne ure Huawei Watch Ultimate
Naslednji članekLjubezenski horoskop za oktober 2024
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.