Finančni horoskop za september 2024

Finančni horoskop
Finančni horoskop Foto: Thanumporn Thongkongkaew on iStock

Finančni horoskop v septembru je pripravljen, zvezde so poravnane. Kako napete so finančne zadeve v prvem mesecu novega šolskega leta? Stvar je taka, da moraš biti v svetu financ vsekozi premeten in premišljen. Kako bo september z zvezdami vplival na tvoje finance, naložbe in prihodnost? Vse to preveri v finančnem horoskopu za september 2024.

Če pa te zanima, kaj imajo zvezde zapisane zate v splošnem pomenu, preberi še Mesečni horoskop za september 2024.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

V tem mesecu kopanja po svojih bistvenih potrebah te mika, da bi se razmetaval pod krinko samoizboljševanja. Venera se premakne v tvoj sektor skupnih virov 22. septembra. To je vpliv, ki bi lahko izboljšal tvoje skupne naložbe. Kljub temu si morda tudi dovzeten za nakup stvari samo zato, ker ti je to nekdo naročil, zato preveri, ali se vsak nakup ujema s tvojimi vrednostmi.

Horoskop za ovne
Horoskop za ovne Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Finančni pritiski iz prejšnjega meseca se končno zmanjšajo po 4. septembru, ko Mars zapusti tvoj finančni sektor. Tudi če tvoj bančni račun tega še ne odraža, si v procesu gradnje stabilnosti in obilja. Ta mesec si vzemi nekaj časa in razmisli, ali se tvoja poraba ujema s tvojimi vrednotami.

Horoskop za bike
Horoskop za bike Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Ta mesec se dogajajo velike spremembe v tvoji karieri in javni podobi, kar lahko vključuje nenadno povečanje dohodka. Z več viri, ki so ti na voljo, je pomembno, da si pameten glede tega, kaj imaš na voljo. Ta mesec si vzemi nekaj časa, da razmisliš o svojih možnostih, vendar počakaj na jesen, da narediš velike naložbe.

Horoskop za dvojčka
Horoskop za dvojčka Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Preden izvlečeš svojo kreditno kartico, da bi rezerviral še eno potovanje domov in obiskal svojo družino, razmisli, ali bi bilo ta denar bolje porabiti za izboljšanje lastnega življenjskega položaja. Za ceno enotedenskega potovanja bi lahko investiral v novo posteljnino, ki bo izboljšala tvojo dnevno kakovost življenja.

Horoskop za rake
Horoskop za rake Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Avgustov retrogradni Merkur te je prisilil, da ponovno razmisliš o tem, kako porabiš svoj čas in denar. In ta mesec boš moral začeti živeti po teh vrednotah. Kompromis, ki ga moraš okoli 8. septembra narediti s prijateljem ali partnerjem, razjasni in pomaga izboljšati proračun za preostanek leta.

Horoskop za leve
Horoskop za leve Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Tvoj proračun je bil v zadnjih nekaj mesecih tesen in sezona Tehtnice (od 22. septembra) prinaša jasnost o tem, kam moraš vložiti svoja sredstva za največje donose. Ključ ni v tem, da se prikrajšaš za stvari, ki jih želiš, ampak v tem, da zagotoviš, da je tvoja poraba v skladu z vrednotami.

Horoskop za device
Horoskop za device Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Ker bo Mars prešel v tvoj sektor kariere in tam ostal ves čas do aprila 2025, boš porabil veliko časa za predelavo tega, kako se boš pojavil v javnosti. Cilj je sledeč: predstavi se čim bolje, da boš lahko naredil manj in zaslužil več. Ta proces se začne z razjasnitvijo, kaj potrebuješ (tako finančno kot čustveno), da se počutiš udobno in uspeš.

Horoskop za tehtnice
Horoskop za tehtnice Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Ko se začne mesec september, je tvoja naloga oceniti, kje so se stvari izboljšale in kje so se stvari v denarnem smislu med avgustovskim kaosom morda zalomile. Dobra novica! Jupiter je v tranzitu tvojega sektorja skupnih virov do naslednje pomladi, tako da je podpora na voljo, ko jo zahtevaš. Morda boš moral postati bolj podjetniški, da boš dosegel svoje finančne cilje. Razmisli, kje bi lahko postal bolj ustvarjalen, da bi zaslužil več denarja.

Horoskop za škorpijone
Horoskop za škorpijone Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Mars se premakne v Raka in tvoj sektor skupnih virov, kjer bo akcijski planet ostal do aprila 2025. Če ne boš previden, bi lahko ta vpliv povzročil zajeten kolaps na kreditni kartici za predmete, ki jih vidiš kot »naložbe«. Preden najameš posojilo ali povečaš dolg, pripravi načrt za njegovo vračilo.

Horoskop za strelce
Horoskop za strelce Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Ko te prijatelji 8. septembra povabijo na pobeg v zadnjem trenutku, se boš morda znašel razpetega med zapravljanjem na malo avanturo in varčevanjem za večji dopust, ki si ga želiš privoščiti naslednje leto. Kot rečeno, ne dovoli, da ti nekaj negotovega prepreči, da bi našel veselje v sedanjosti.

Horoskop za kozoroge
Horoskop za kozoroge Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Sonce in Merkur ta mesec preživljata čas v tvojem sektorju skupnih virov, zato je zdaj odličen čas, da očistiš nekaj finančnih pajčevin in si zagotoviš podporo, ki jo potrebuješ. Ne glede na to, ali zaprosiš za posojilo ali iščeš računovodjo, se prepričaj, da si raziskal več možnosti, preden se dokončno odločiš.

Horoskop za vodnarje
Horoskop za vodnarje Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Če si se spopadal z dolgovi, ti kozmični vplivi tega meseca dajejo prostor za iskanje rešitev. To je tudi odličen mesec, da se resno lotiš skupne naložbe ali poslovnega partnerstva. Ko razmišljaš o novem finančnem partnerstvu, ne pozabi, da cilj ni ustvariti več dela zase, temveč ga deliti z lahkoto.

Horoskop za ribi
Horoskop za ribi Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNačrtuješ obisk Združenih držav? Ne pozabi na naslednje stvari!
Naslednji članekKako lahko mladi koristijo ugodnosti pri letalskih ponudnikih? Super ugodnosti pri Ryanairu
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.