Kako lahko mladi koristijo ugodnosti pri letalskih ponudnikih? Super ugodnosti pri Ryanairu

Faro, Portugal - September 25, 2021: Ryanair Boeing 737-800 airplane at Faro airport (FAO) in Portugal.
Foto: Boarding1Now iz iStock

Študenti imamo na voljo veliko popustov in tudi takšne, za katere še nikoli nismo slišali. Eden izmed manj znanih popustov je pri letalskem prevozniku Ryanair, ki ti ga omogoča ESN kartica.

Kaj je ESN kartica?

ESN kartica, izdana s strani Erasmus Student Network (ESN), je zelo uporabna za študente. Omogoča dostop do različnih popustov in ugodnosti v številnih trgovinah, restavracijah in tudi pri prevoznikih. Ena izmed teh ugodnosti je tudi popust pri Ryanairu.

Ugodnosti pri Ryanairu

Ko uporabljaš ESN kartico pri nakupu vozovnic za lete z Ryanairom, ti pripada deset odstotni popust na osnovne cene vozovnic. To lahko pomeni precejšnje prihranke, zlasti če pogosto potuješ ali načrtuješ večje potovanje. Poleg tega ti Ryanair omogoča tudi brezplačnih dvajset kilogramov prtljage. To je še ena pomembna prednost, saj lahko prihraniš na stroških dodatne prtljage in se izogneš morebitnim neprijetnostim pri prijavi na let.

Vendar pozor! Ker je ESN kartica prioritetno namenjena Erasmus+ studentom, ti Ryanair ta popust omogoča le za štiri potovanja. Prav tako boš moral imeti na potovanju kartico ESN pri sebi.

Kako pridobiti ESN kartico?

ESN kartico lahko pridobiš preko spletne strani ESN. Postopek pridobivanja kartice je preprost in v večini primerov zelo dostopen študentom.

Preveri še druge ugodnosti, ki ti jih nudi ESN kartica.

Prejšnji članekFinančni horoskop za september 2024
Naslednji članekPriznana slovenska zdravnica svari: Zaščitite svojega otroka pred rakom!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.