V novo šolsko leto z novimi napravami za najboljši uspeh

Poletje se počasi izteka in čas je, da začnemo razmišljati o novem šolskem letu. Vsi vemo, da je začetek šolskega leta lahko naporen, vendar pa vam lahko tehnologija močno olajša življenje. Medtem ko si urejate urnik in se pripravljate na nove izzive, vam bodo nove Samsung naprave pomagale pri doseganju najboljših rezultatov – tako v šoli kot v vsakdanjem življenju.

Galaxy Watch7 – vaša osebna asistentka na zapestju

2hunpak broll_40_240701Galaxy Watch7 je več kot le ura. Gre za vašo osebno pomočnico, ki vam pomaga organizirati čas, spremljati aktivnosti in celo izboljšati vaše zdravje. S svojo zmogljivostjo sledenja več kot 100 različnim vadbam, vam Galaxy Watch7 omogoča, da ostanete v formi skozi vse šolsko leto.

Poleg tega vam funkcija Tekma (Race) omogoča primerjavo vaših dosežkov s preteklimi rezultati, kar vas bo motiviralo k še boljšim rezultatom.

Vsi vemo, da je v šoli pomembno tudi dobro spanje, saj vpliva na zbranost in produktivnost ter celotno zdravje. Galaxy Watch7 s svojim naprednim algoritmom za analizo spanja vam bo pomagala spremljati kakovost spanja in vas opozorila na morebitne težave, kot je apneja.

Galaxy Watch Ultra – za tiste, ki ciljajo na vrh

2hunpak broll_36_240701Če ste športni navdušenec/navdušenka ali pa preprosto želite imeti najboljšo možno podporo pri vsakodnevnih izzivih, potem je Galaxy Watch Ultra prava izbira za vas. Ura je zasnovana za ekstremne pogoje in vam omogoča, da spremljate svoje športne dosežke na povsem novi ravni.

Funkcije, kot je Function Threshold Power (FTP), vam omogočajo natančno merjenje vaših sposobnosti, medtem ko robustna zasnova iz titana zagotavlja, da vas ura ne bo pustila na cedilu niti v najbolj zahtevnih situacijah.

Z Galaxy Watch Ultra boste vedno korak pred drugimi – tako pri športnih aktivnostih kot pri organizaciji vsakdanjega življenja.

Galaxy Buds3 – glasba za učenje in sprostitev

Ko je čas za učenje, so kakovostne slušalke nepogrešljive. Galaxy Buds3 prinašajo vrhunsko zvočno izkušnjo, ki vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na svoje naloge. S funkcijo prilagodljivega ANC boste lahko brez motenj poslušali glasbo ali spremljali učne vsebine, ne glede na okolico. Poleg tega lahko z uporabo Galaxy AI prilagodite zvok glede na vaše preference, kar vam bo omogočilo, da izkoristite vsak trenutek učenja.

2hunpak broll_47_240701Ko pa je čas za sprostitev, Galaxy Buds3 poskrbijo, da je zvok vaše najljubše glasbe vedno vrhunski, kar vam bo pomagalo, da se popolnoma sprostite in uživate v svojem prostem času.

 

Vstopite v novo šolsko leto pripravljeni na vse izzive, ki vas čakajo. Z Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra in Galaxy Buds3 boste imeli ob sebi prave spremljevalce, ki vam bodo pomagali pri organizaciji, učenju in sprostitvi. Naj bo to šolsko leto vaše najboljše doslej!

Že na voljo!

Ura Galaxy Watch Ultra je na voljo v velikosti 47 mm v titansko sivi, titansko beli in titansko srebrni. Na voljo pa je tudi pametna ura Galaxy Watch7, in sicer v dveh velikostih, 40 mm in 44 mm. Izbirate lahko med možnostmi zelene in kremne barve za 40 mm ter zelene in srebrne barve za 44 mm.

Na voljo so tudi Galaxy Buds3 slušalke v beli in srebrni barvi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.