Mesečni horoskop za avgust 2024

Horoskop za avgust 2024
Horoskop za avgust 2024 Foto: sarayut iz iStock

Avgust je čas, ko ne bosš imel druge izbire, kot da se vključiš v dogajanje. Mesečni horoskop v avgustu prinaša osebno in kulturno prelomnico. Lahko bi se reklo, da se redko vidimo kaj podobnega kot je avgustovski mesečni horoskop. Si mislil, da so stvari neurejene? No, kmalu bodo postale še bolj. Kaj pa, če bi bilo vse to skupaj zavito v kul dogajanje?

Odgovore ima mesečni horoskop za avgust 2024.

Mesečni horoskop: Oven

Sezona levov je vedno tvoj najbolj romantičen letni čas, a na žalost je ta mesec nemogoče preživeti v mukah nove simpatije ali ustvarjalnega projekta. Preveč drugega dela je za opraviti! Čeprav si zelo zaposlen, je pomembno, da si dejansko vzameš nekaj časa zase in ne počneš ničesar drugega kot pa počivaš. Garanje ni tisto, kar te bo ta mesec popeljalo naprej: v službi ali v ljubezni. Nagni se v tišino in sanjari o vseh načinih, na katere želiš razširiti svoj um. In če je tvoja simpatija po kaosu še vedno tu? Še bolje.

Mesečni horoskop za ovne
Mesečni horoskop za ovne Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Bik

Sezona leva je običajno tvoja domača sezona, toda letos se počutiš izpostavljeno in te vleče v vse smeri. Ne glede na to, ali gre za mreženje s tvojo novo kohorto podiplomskih šol, načrtovanje dejavnosti za prosti čas ali pridobivanje dodatnihdel, se počutiš poln priložnosti in brez energije. Morda se sliši očitno, vendar je ključ do upravljanja vsega tega kar delegiranje. Kar se zdaj zdi kot veliko povpraševanje, se bo pozneje povrnilo.

Mesečni horoskop za bike
Mesečni horoskop za bike Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Dvojčka

Včasih je to, kar se dogaja na nebu, bolj povezano z drugimi kot z nami. Vseeno pa so avgustovski tranziti nedvomno povezani s tabo. Ti si glavni junak mesečnega horoskopa! Pozno poletje je zate vedno naporen čas, toda letos je tvoj koledar poln (več kot le) običajnih rojstnodnevnih zabav. Edina stvar, ki morda manjka pri vsej tej dejavnosti, je prava povezava ena na ena. Načrtovanje intimnih druženj s tvojimi najljubšimi ljudmi se morda zdi kot preveč, toda ta varen prostor boš še kako potreboval.

Mesečni horoskop za dvojčke
Mesečni horoskop za dvojčke Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Rak

Lepo je iti v mesečni horoskop (avgust) s ciljem v mislih. Vendar pa moraš vedeti, da bodo tudi tvoji najbolje načrtovani, najbolj natančno premišljeni načrti verjetno iztirjeni. Kar si mislil, da so počitnice, se lahko na koncu spremeni v pomemben poslovni sestanek. In kar si mislil, da je pomemben poslovni sestanek, se lahko konča z mačkom. Najbolje je, da ostaneš pokonci in se osredotočiš na stvari, ki jih lahko nadzoruješ – vadba, uživanje zdravih obrokov in tek. Vsakodnevni sprehodi so kraj, kjer boš ta mesec našel mir. Ne jemlji nobenega majhnega izleta v park za samoumevnega.

Mesečni horoskop za rake
Mesečni horoskop za rake Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Lev

To je tvoja sezona, Lev! Tako v službi kot v osebnem življenju te vleče v preveč različnih smeri. Pogajanja o pogodbi trajajo večno. Težki pogovori o razmerju so prisotni tudi na sicer zabavnih večerih in ne moreš si kaj, da ne bi imel občutka, da so tvoji prijatelji preveč raztreseni za normalno družbo. Tega rojstnodnevnega neuspeha se lahko otreseš tako, da narediš nekaj čisto zase. Nekaj, kar bi navdušilo tvojega notranjega najstnika. Naredi kolaž! Pojdi sam na karaoke! Nikoli ne veš, koga boš srečal, ko živiš v trenutku.

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Devica

Oh Devica, kaj se dogaja v tvoji glavi? Mesečni horoskop pravi, da se tvoja kolesa vrtijo preveč na glas. Ta mesec se veliko dogaja, zlasti v službi in v najbližjih odnosih. Čeprav žanješ nekaj plodov, se ti obenem zdi, da je potrebnega preveč dela, da dobiš vsaj malo pohval. Olajšanje pride, ko se povežeš z naravo in se vrneš k svojim temeljnim potrebam. Morda misliš, da nimaš časa, da bi se ustavil in povonjal vrtnice, vendar bi to morala biti tvoja prednostna naloga.

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Tehtnica

Iskanje dobrega ravnovesja med samozavestjo in veliko količino počitka bo ključnega pomena pri tem, ali te bo ta mesec izboljšal ali zlomil. Življenje teče hitro, še posebej ko gre za delovne projekte in priložnosti za potovanja. Ne glede na to, da želiš v prihodnosti ves svoj čas porabiti za izlete ali sanjarjenje o svojih naslednjih počitnicah, je pomembno, da ostaneš prizemljen. Poskrbi, da si boš vzel čas za vsakodneveni sprehod, se oglasil pri prijateljih in podprl lokalna podjetja. Ključ do tvoje prihodnosti je v tem, kako zdaj preživljaš svoj čas.

Mesečni horoskop za tehtnice
Mesečni horoskop za tehtnice Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Škorpijon

Avgust je zate prelomni mesečni horoskop, Škorpijon. Še naprej določaš katere romance in ustvarjalni hobiji so vredni tvojega časa. Istočasno moraš poskrbeti, da greš ven in se zabavaš s prijatelji. Soočaš se tudi s strahovi in ​​iščeš pogum, da zlomiš pretekla omejujoča prepričanja. Nekaj ​​ že dolgo puščaš v ozadju, a ne zato, ker tega ne zmoreš, ampak zato, ker se bojiš, kaj bi se lahko odprlo. Ni časa, kot je avgust, da se vse začne. Če se soočiš s tem strahom, se ti odpre popolnoma nov svet, za katerega ne boš mogel verjeti, da nisi vedno živel v njem.

Mesečni horoskop za škorpijone
Mesečni horoskop za škorpijone Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Strelec

Avgust za Strelce ni lahek mesec. Leto 2024 je bilo ponižno leto obravnavanja temeljnih potreb, namesto da bi si prizadeval za napredek. Ta mesečni horoskop prinaša nekaj VIP obravnave in javnega priznanja, vendar se ti zdi malo prepozno. Še posebej zato, ker je toliko tvoje energije vložene v občutljivo »hojo po jajcih« okoli tvojega šefa ali pa partnerja, ki je pod stresom. Olajšanje pride, ko si vzameš čas, da se osredotočiš nase. Ostriži se! Privošči si drago manikuro! Odpelji se na zelo dolgo kosilo! Kar se morda zdi neumno uživanje, je ključ do tvoje naslednje večje poteze.

Mesečni horoskop za strelce
Značilnosti horoskopa Strelec Foto: on Pixabay

Mesečni horoskop: Kozorog

Doslej je bilo leto 2024 leto resnega razmišljanja o tem, koga in kaj spuščaš v svoje bližnje okolje. Zelo si se potrudil, da bi poenostavil svoj urnik, izboljšal komunikacijo in izločil morebitne strupene prijatelje. Lahko se počutiš, kot da si izgubil več kot pa pridobil. Toda ta mesečni horoskop nima veliko časa za žalost, saj se umirjaš v službi in delaš korake, da razširiš svoj um. Predanost meditaciji in produktivna izguba sta zdravilo za frustracije in zaspanost. Poišči načine, kako biti miren.

Mesečni horoskop za kozoroge

Mesečni horoskop za kozorogeFoto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Vodnar

Leto 2024 je bilo leto, ko si uresničil cilje glede svojega finančnega položaja. Tega preverjanja resničnosti ni bilo enostavno opraviti, toda tisto, kar se zdaj zdi omejujoče, je sajenje semen za prihodnje obilje. Avgustovski mesečni horoskop prinaša priložnosti, da prosiš za podporo in zaprosiš za posojila, hkrati pa prinaša številne skušnjave, da bi porabil vse, kar si prihranil. Užitek je pomemben, vendar ni vreden bankrota. Ko imaš težave z določanjem prednosti, olajšanje pride, če ostaneš osredotočen na svoje višje cilje. Kakšen smisel ima pridobiti vse to bogastvo, če ga nimaš s kom deliti?

Mesečni horoskop za vodnarje
Mesečni horoskop za vodnarje Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop: Ribi

Leto 2024 je bilo leto izjemno osebnih izzivov, ki so prizadeli tvoj um in telo. Šel si skozi intenzivne fitnes programe, zdravstvene težave in modne frustracije. Avgusta je izziv nadaljevanje dela skozi prepreke, hkrati pa se dobesedno ali figurativno izkoreniniti. Avgustova kaotična energija, ki doseže vrhunec okoli 15. do 20. dne v mesecu, povzroči, da se premikaš po vsej državi ali opravljaš delo v senci, da te nihče ne vidi. Zdravilo pri vsem tem je zagotoviti, da tega ne zadržuješ v sebi. Deli svoje potovanje. Morda boš presenečen, kdo te podpre.

Mesečni horoskop za ribe
Mesečni horoskop za ribe Foto: AlejandroSalas on Pixabay
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekVesoljski startup, ki bo začel revolucionaren pristop pridobivanja energije
Naslednji članekTop 10 alternativnih lokacij Bosne in Hercegovine
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.