Telefonske znamke, ki jih ne pozna nihče, a so primerljive z najboljšimi

Case cover for smartphone. Plastic accessories waste. Heap of cheap low quality products equipment. Right choice matters.
Foto: golubovy iz iStock

V svetu pametnih telefonov večina uporabnikov pozna velika imena, kot so Apple, Samsung, Huawei in Xiaomi. Vendar pa obstajajo številne druge blagovne znamke, ki niso tako znane, a ponujajo odlične izdelke, ki lahko konkurirajo najboljšim na trgu. Te skrite dragulje odkrivamo v tem članku.

5Realme

Samut Prakan, Thailand - June 29, 2020 : Yellow box of Realme C3 entry-level Android smartphone on yellow background
Foto: dontree_m iz iStock

Realme je blagovna znamka, ki je nastala kot podružnica Oppo, a je hitro postala neodvisna in zelo uspešna. Realme telefoni ponujajo impresivne specifikacije po zelo konkurenčnih cenah. Modeli, kot so Realme GT in Realme 9 Pro+, so opremljeni z zmogljivimi procesorji, kakovostnimi kamerami in hitrim polnjenjem, kar jih postavlja ob bok najboljšim telefonom na trgu.

4Vivo

Vivo je kitajska blagovna znamka, ki je sicer bolj znana na azijskem trgu, a v Evropi in ZDA še ni tako razširjena. Telefoni Vivo se odlikujejo po inovativnosti in napredni tehnologiji. Modeli, kot sta Vivo X80 Pro in Vivo V23, ponujajo vrhunsko fotografsko izkušnjo, zmogljivo strojno opremo in elegantno oblikovanje, kar jih postavlja ob bok najboljšim znamkam.

3Infinix

Infinix NOTE 40 Pro+ 5G
Foto: on Infinix

Infinix je manj znana blagovna znamka, ki prihaja iz Hongkonga, vendar ponuja izjemno dobre telefone za svojo ceno. Infinix Note 12 in Infinix Zero Ultra sta primeroma telefonov, ki ponujata veliko za relativno nizko ceno, vključno z visokoločljivostnimi kamerami, hitrim polnjenjem in velikimi baterijami.

2Tecno

Tecno Spark 20
Tecno Spark 20 Foto: on Tecno

Tecno, prav tako iz Hongkonga, je v zadnjih letih pridobil prepoznavnost predvsem na afriškem trgu. Njihovi telefoni, kot sta Tecno Phantom X2 in Tecno Camon 18 Premier, so opremljeni z zmogljivimi procesorji, odličnimi kamerami in privlačno obliko, kar jih postavlja v konkurenco z bolj priznanimi blagovnimi znamkami.

1UMIDIGI

UMIDIGI Bison GT2 promo foto.
UMIDIGI Bison GT2 Foto: on UMIDIGI

UMIDIGI je manj znana kitajska blagovna znamka, ki slovi po svojih cenovno dostopnih telefonih z impresivnimi specifikacijami. Modeli, kot so UMIDIGI Bison GT2 in UMIDIGI A11 Pro Max, ponujajo robustne funkcije, zmogljive baterije in solidno fotografsko izkušnjo, kar jih naredi odlične alternative dražjim modelom.

Jan Nebec

Junior novinar

Prejšnji članekIdealna zaščita pred soncem za aktivne poletne dni
Naslednji članekNovi Huawei Pura 70 Pro spreminja svet portretne fotografije
Jan Nebec

Junior novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.